Weblabor hírlevél

Web developer

Adecco Group is looking for a Web Developer with experience in Angular and Node.js to work in Budapest for a company that is providing professional services worldwide.

Visual Analytics Specialist

Adecco Group is looking for a Visual Analytics Specialist with experience in Qlik or Tableau products to work in Budapest for a company that is providing professional services worldwide.

Senior frontendfejlesztő, Budapest vagy Balatonfüred

Az Adecco kreatív szoftverfejlesztő partnere részére senior frontendfejlesztőt keres budapesti vagy balatonfüredi munkavégzésre.

Senior PHP-fejlesztő

Az Adecco kreatív szoftverfejlesztő partnere részére senior PHP-fejlesztőt keres budapesti munkavégzésre.

Backendfejlesztő

A Violet Consulting több mint tíz éve sikeresen működő, audiovizuális tartalmak tárolásával és feldolgozásával foglalkozó partnere számára keres CodeIgniterben és Laravelben jártas, alapszintű üzemeltetési ismeretekkel rendelkező backendfejlesztő munkatársat budapesti munkavégzésre.

Full-stack Web Developer

Az Adecco pénzügyi szektorban működő partnere részére, budapesti munkavégzésre PHP és JavaScript ismerettel full-stack web developer munkatársat keres.

PHP-webfejlesztő

A Violet Consulting piacvezető, nemzetközi háttérrel rendelkező partneréhez hazai és külföldi projektekre tapasztalt PHP-webfejlesztő munkatársat keres Postgres és PL/SQL ismerettel budapesti munkavégzésre.

(CC) Weblabor, 2017
Szerzői jog · Adatvédelem